Ο Νόμος της Έλξης στην πράξη!

Μπορείτε να υποστηρίξετε ότι οι αισθητήριες εισαγωγές σας είναι μόνο «κανάλια» ανοικτά στη «αληθινή» πραγματικότητα, και όχι  πραγματικά «στη αληθινή ουσία επάνω». Ζητώ από σας να ανοίξετε το μυαλό σας σε μια διαφορετική δυνατότητα. Καταρχήν, ακόμα κι αν δεχόμαστε για μια στιγμή την έννοια ότι οι αισθητήριες εισαγωγές είναι μόνο κανάλια των πληροφοριών, ότι οι πληροφορίες με το ακατέργαστο σχήμα είναι απολύτως χωρίς νόημα. 

Είναι όπως μια TV που λαμβάνει και που επιδεικνύει ένα ντοκιμαντέρ σε ένα κενό δωμάτιο. Οι πληροφορίες διαβιβάζονται, εμφανίζονται, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει επειδή κανείς  δεν είναι εκεί να κάνει τίποτα. Χάνονται.


Είναι το μυαλό σας, και το μυαλό σας μόνο, που διαμορφώνει, οργανώνει, και δημιουργεί τις ενώσεις και τις σχέσεις μεταξύ όλων των ακατέργαστων εισαγωγών που λαμβάνετε και όλες οι πληροφορίες που αποθηκεύονται ήδη στη μνήμη σας. Χωρίς αυτή την διαδικασία, οι πληροφορίες δεν θα καταχωρούταν  ποτέ στο μυαλό σας. Εάν δέχεστε αυτήν την λογική γίνεται σαφές ότι ο κόσμος, όπως τον  ξέρετε, είναι το αποτέλεσμα της εργασίας του μυαλού σας. Αυτό από μόνο του, σας δίνει έναν ενδεχόμενο για το πώς οι σκέψεις σας δημιουργούν την πραγματικότητά σας.

Επιπλέον στις αισθητήριες εισαγωγές, το υποσυνείδητο  αποθηκεύει πληροφορίες στη μνήμη σας ανάλογες με το ποσοστό  συνειδητής προσοχής που είχατε. Αυτή η δέσμη των πληροφοριών διατίθεται στο Υπερ-συνειδητό μέσω του υποσυνείδητου συστήματος φίλτρων.

Το Υπερ-συνειδητό παίρνει αυτές τις μνήμες και βασισμένο σε αυτές, δημιουργεί την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα ανατροφοδοτεί μέσω των αισθητήριων τις εισαγωγές σας, ολοκληρώνοντας το βρόχο.

Εάν τώρα μπορείτε να κάνετε αυτό το πήδημα της πίστης, θα δείτε πώς η πραγματικότητα που δημιουργείτε δεν είναι μια αυταπάτη ή μια παραίσθηση, είναι πραγματικότητα! Είναι η εκδήλωση του συστήματος πεποίθησής σας και των σκέψεών σας.

Εάν δέχεστε αυτό ως λειτουργικό πρότυπο, και εάν εγκαταστήσετε αυτό το λειτουργικό πρότυπο στο σύστημα πεποίθησής σας, και το εφαρμόζετε στην καθημερινή ζωή σας, μπορείτε να πραγματοποιήσετε όλα όσα  θέλετε. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εστιάσετε την  προσοχή σας στην κατεύθυνση που θέλετε να πάτε  και να επαναπρογραμματίσετε το υποσυνείδητο σύστημα πεποίθησής σας για να δεχτεί ότι προσπαθείτε συνειδητά να ολοκληρώσετε . Ο κύριος σκοπός μου είναι να σας καθοδηγήσω σε όλη εκείνη την διαδικασία για το συνειδητό έλεγχο της πραγματικότητάς σας. Μπορεί να πάρει χρόνο και ενέργεια, επειδή το υποσυνείδητο σας προσπαθεί να  σταθεροποιήσει  την πραγματικότητα σας και αυτό παίρνει  χρόνο και εστίαση στον επαναπρογραμματισμό του.

Το διασκεδαστικό μέρος όλου αυτού είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε την εφαρμογή αυτού του  μοντέλου αμέσως, και μπορείτε να αποδείξετε αυτό το λειτουργικό πρότυπο σε σας. Μπορείτε να το κάνετε με την ακόλουθη απλή άσκηση.

Η  άσκηση ‘’προσέλκυση μικρού αντικείμενου’’.

Πρόκειται να δημιουργήσετε « πραγματικότητα». Δανείστηκα αυτήν την άσκηση δημιουργιών πραγματικότητας από το βιβλίο ‘’Ψευδαισθήσεις’’ του Richard Bach. Εάν διαβάσατε αυτό το βιβλίο, μπορείτε να θυμηθείτε πώς ο Richard συναντά το Donald Shimoda, ένα σύγχρονο μεσσία  που διδάσκει ότι τα θαύματα δεν είναι τίποτα περισσότερο από το να καταλάβεις  τον κόσμο. Λέει στο Richard ότι μπορεί να έχει οτιδήποτε  θέλει απλά με τη φαντασία του. Αυτός λέει στο Richard πώς να υλοποιήσει ένα αντικείμενο. Ο  Richard θέλει αρχικά τη γυναίκα των ονείρων του, αλλά ο Donald λέει σε αυτόν να αρχίσει επιλέγοντας κάτι μικρό έτσι ο Richardδιαλέγει ένα μικρό  μπλε φτερό. Μερικές ημέρες αργότερα ο Richard βρίσκει το μπλε φτερό του σε ένα χαρτοκιβώτιο γάλακτος.

Η άσκηση που ζητώ για να κάνετε είναι για να φανερώσετε ένα αντικείμενο. Μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε θέλετε. Ο σημαντικός παράγοντας είναι να αρχίσετε με κάτι μικρό. Επιλέξτε ακριβώς κάτι ασήμαντο για σας, με μικρή αξία. Αυτό καθιστά την άσκηση πολύ ευκολότερη. Σαν  παραλλαγή προτείνω να επιλέξετε  και να φανερώσετε  ένα βότσαλο ή ένα  φύλλο. Να πως λειτουργεί: για την επόμενη ημέρα, σκεφτείτε το αντικείμενό σας, τόσο συχνά όσο μπορείτε. Κρατείστε αυτή την σκέψη στο μυαλό σας και  απεικονίστε το στις περισυλλογές σας, γράψτε το «αντικείμενο» στις σημειώσεις σας και καρφιτσώστε το χαρτί σε ένα εμφανές σημείο.

Εάν κάνετε έτσι, το αντικείμενο θα εμφανιστεί στη ζωή σας σύντομα. Πιθανότατα θα εμφανιστεί μέσα σε 24 ώρες, αλλά εάν πάρει περισσότερο αντικαταστήστε την ανυπομονησία με εμπιστοσύνη. Θα εμφανιστεί! Είναι σίγουρο!

Ο Νόμος της υλοποίησης στην μέγιστη δυνατή λειτουργικότητά του:

Να στέκεσαι στο χείλος των επερχόμενων πραγμάτων, χωρίς να παρεμποδίζεις την λήψη, από ανυπομονησία, αμφιβολία ή αναξιότητα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις