Νιώθοντας και βιώνοντας τις αιθερικές ενέργειες.

Καθώς κινείς τα χέρια σου προς τα μέσα και προς τα έξω, η ενέργεια που τα περιβάλλει συγκεντρώνεται ανάμεσά τους, κάνοντας το ενεργειακό πεδίο περισσότερο αντιληπτό σε σένα. Τα χέρια γίνονται πιο ευαίσθητα στις λεπτές αιθερικές ενέργειες.


1η Άσκηση :

Τρίβουμε καλά, καλά τα χέρια μας μέσα, έξω και τους καρπούς. Τρίβουμε και τα δάχτυλα, να απελευθερώσουμε την ένταση από τους μύες, Τρίβουμε με τον αντίχειρα και το κέντρο των παλαμών, δυνατά να νιώσουμε την ενέργεια. Τα τινάζουμε δύο, τρεις φορές και ηρεμούμε  να αισθανθούμε την ενέργεια.
Φέρνουμε τα χέρια μας κοντά,  φτιάχνουμε μια μπάλα και  την βυθίζουμε αργά, αργά στο τρίτο τσάκρα, μανιπούρα, στο  ηλιακό πλέγμα, (δύο δάχτυλα πάνω από τον  αφαλό).
Το κάνουμε μερικές φορές και βυθίζουμε 3- 4 - 5 - 10 μπάλες.
Θα φύγει η νύστα, η τεμπελιά, η κούραση.
Το τρίτο τσάκρα είναι το κέντρο της βούλησης, της δραστηριότητας. Ενδυναμώνουν τα συναισθήματα (συγκεντρωνόμαστε στο μέγιστο σ' αυτή τη διαδικασία).

2η Άσκηση :
Πώς μπορούμε να καθαρίσουμε ενεργειακά κανάλια με τη βοήθεια τέτοιας πυκνότητας: Ετοιμάζουμε ξανά την μπάλα και την περνάμε στο ένα χέρι. Φανταζόμαστε ότι σαν σφουγγάρι καθαρίζει όλα τα κανάλια και απορροφά όλα τα αρνητικά .
Αργά - αργά πάμε ως τον  ώμο και ξανά κάτω. Μετά ανοίγουμε μια τρύπα ως το μάγμα της γης και πετάμε εκεί την ενέργεια - μπάλα.
Καθαρίζουμε με αυτό τα χέρια, τα πόδια κι όπου μας πονά.
Κάνουμε λίγα δευτερόλεπτα και πολλές φορές

3η Άσκηση:

Μετακίνηση ενέργειας μπάλας: Πάλι κάνουμε μια ενεργειακή μπάλα και βάζουμε ένα χέρι πάνω - ένα χέρι κάτω. Σηκώνουμε το χέρι έτσι ώστε να ρέει η ενέργεια από το πάνω χέρι στο κάτω, και κόβουμε την ενέργεια με τον αντίχειρα και τινάζουμε το χέρι. 
Τώρα η μπάλα είναι στο άλλο χέρι.
Το κάνουμε και με το άλλο χέρι. Κόβουμε την ενέργεια, τινάζουμε και βυθίζουμε στο ηλιακό πλέγμα (για ομορφιά, νεότητα, αδυνάτισμα, επιτυχία).
Βάζουμε πρόγραμμα στο φαγητό ή το νερό που πίνουμε.
Προγραμματίζουμε την μπάλα. Λέμε:
-Όταν τρώω αυτό το φαγητό ή πίνω αυτό το νερό, γίνομαι αυτό!

4η Άσκηση:

Ενεργειακά γάντια: Κάνουμε πάλι την μπάλα, κόβουμε την ενέργεια  νοητικά και απότομα και φοράμε την ενέργεια σαν γάντι. Για προστασία σε χειραψία, μασάζ κ.λπ.. 
Στο τέλος της εργασίας πετάμε και τα γάντια στο μάγμα.
                                  
  2 χρυσοί κανόνες της ενέργειας:

α) όταν γυρνάμε σύμφωνα με τη φορά των δεικτών του ρολογιού, η ενέργεια πάντα δυναμώνει - πυκνώνει.  Ενεργοποιούνται, δυναμώνουν και επιταχύνονται όλες οι διαδικασίες.

β) Ενάντια στην φορά των δεικτών του ρολογιού γίνεται πάγωμα, η διαδικασία της αναισθησίας, έρχεται κατάσταση ηρεμίας.
Π.χ. αν κοπούμε, για να σταματήσει η αιμορραγία στρέφουμε ενάντια στην φορά των δεικτών, αλλά για να επουλωθεί γυρνάμε με τη φορά. Στον  πονόδοντο  γυρίζουμε αντίθετα. Επίσης και στο τραύμα. Όταν έχουμε μώλωπα και πονά  αντίθετα.  Όταν δεν πονά δεξιά.
Για τον πονοκέφαλο: Υποθετικά χωρίζουμε σε τέσσερα τμήματα το κεφάλι. Παρατηρούμε ποιο τμήμα πονάει, και γυρνάμε προς όποια μεριά καλυτερεύει.
Αν τα αυτιά θέλουν ζέστη από κρυολόγημα, (χωρίς ίωση), σύμφωνα με τη φόρα των δεικτών. Αν υπάρχει φλεγμονή, τότε αντίθετα. Το ίδιο και με τον λαιμό.

Ενεργειακό πύκνωμα στο τρίτο τσάκρα. Μας δίνει σιγουριά, εσωτερική δύναμη, πίστη, χάρισμα, και δουλεύει καλύτερα το ηλιακό πλέγμα.

β) με τις μπάλες καθαρίζουμε κανάλια  χεριών, ποδιών, 3 -4 φορές.
(Ασκήσεις προετοιμασίας για να καθαρίσουμε όλο το σώμα).
γ) Μπάλες στο φαγητό, στο ποτό, στο σαπούνι, οδοντόκρεμες, σαμπουάν και βάζουμε και το πρόγραμμά μας.

5η Άσκηση: Ενεργειακό βραχυκύκλωμα:

Κάνουμε μια μπάλα ενέργειας και την βυθίζουμε στο ηλιακό πλέγμα.
Κρατάμε τα χέρια εκεί και φανταζόμαστε βελάκια  ενέργειας, να μπαίνουν  ενώ συγχρόνως
κατερχόμενο ρεύμα, συμπαντικό, περνά από τα χέρια και μπαίνει, και ανερχόμενο ρεύμα της Γης ανεβαίνει, περνά από τα χέρια και μπαίνει.  Και όλος αυτός ο κύκλος γεμίζει το σώμα με τα δύο ρεύματα. (Και να μην το σκεφτείς γίνεται μόνη της η  διαδικασία!)

6η Άσκηση: Φόρτιση με διοχετευμένη ενέργεια.

Ακριβώς μετά την πέμπτη άσκηση, ανοίγουμε διάπλατα τα χέρια μας, μαζεύουμε περισσότερη ενέργεια, κάνοντας μια μεγάλη μπάλα και βάζοντας την στο ηλιακό πλέγμα, κρατάμε πάλι τα χέρια για λίγο εκεί. Επαναλαμβάνουμε μερικές φορές.
Δραστηριοποιείται η βούλησή μας, η προσήλωση στον στόχο και αυξάνεται η δύναμη στο σώμα. (Χρειάζεται η πρώτη, η πέμπτη και η έκτη άσκηση κάθε μέρα).
                                      
Καθώς τα χέρια γίνονται πιο ευαίσθητα, μπορείς να τα χρησιμοποιείς για να εντοπίζεις την ενέργεια της αύρας που εκπέμπεται και από άλλα μέρη του σώματός σου. Αυτές τις εκπομπές ενέργειας μπορεί να τις νιώσεις σαν θερμότητα, πίεση, γαργάλημα κ.λ,π.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις