Πώς μπορώ να βρω τον άγγελο φύλακα μου;



Η γνωριμία με τον άγγελο φύλακα σας είναι επίσης να γνωρίσετε τον εαυτό σας, επειδή ο άγγελος σας είναι κάποιος που παίζει ρόλο σε πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής σας, αν και μπορεί να είναι αρκετά μυστικοπαθείς. Σας γεμίζει με διάφορες ενέργειες που σας βοηθούν και σας καθοδηγούν σε όλη την καθημερινή σας ζωή.


Απλώς κάντε κλικ στο μπλε κουμπί "Εύρεση του αγγέλου σας" και ακολουθήστε τα δύο βήματα που σας δόθηκαν μετά. Το πρώτο περιλαμβάνει την επιλογή του μήνα γέννησής σας και το δεύτερο απαιτεί να επιλέξετε την περίοδο των 5 ημερών που περιλαμβάνει την ημερομηνία γέννησής σας.


Ακριβώς όπως στην αστρολογία όπου τα σημάδια του ζωδιακού κύκλου αλλάζουν με το μήνα, οι 72 άγγελοι φύλακα αλλάζουν κάθε 5 ημέρες . Το ημερολόγιο αγγέλου ξεκινά στις 21 Μαρτίου με τον πρώτο άγγελο Vehuiah και τελειώνει με τον Mumiah στις 20 Μαρτίου.



Do You Believe In Angels?. How I came to believe in angel healing ...

 

Επεξεργαστείτε με ακρίβεια τον φύλακα άγγελό σας


Εξετάστε ποιος είναι ο άγγελος φύλαξής σας με ακρίβεια  απλά πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ημερομηνία γέννησής σας. Σε αντίθεση με την αστρολογία ή τον γενέθλιο χάρτη σας, ο χρόνος και ο τόπος γέννησής σας δεν λαμβάνονται υπόψη.


Τούτου λεχθέντος, ο χρόνος μπορεί να είναι πολύ σημαντικός στην επικοινωνία με τους αγγέλους και γενικά μέσα στην αγγειολογία. Υπάρχουν συγκεκριμένες ώρες για επικοινωνία με κάθε άγγελο και υπάρχουν επίσης ώρες καθρέφτη που είναι ένας τρόπος που χρησιμοποιεί ο άγγελός σας για να σας στείλει πληροφορίες.



Τι θα μάθω για τον φύλακα άγγελό μου ;

Το πρώτο πράγμα που θα μάθετε είναι το όνομα του φύλακα του αγγέλου σας που είναι εξαιρετικά σημαντικό. Στην πραγματικότητα, οι 72 άγγελοι είναι επίσης γνωστοί ως τα 72 ονόματα του Θεού. Έχουμε, λοιπόν, διαθέσει μια «μετάφραση» του ονόματος του αγγέλου σας, ώστε να καταλάβετε τι αντιπροσωπεύει.




Λεπτομερής επισκόπηση του φύλακα αγγέλου


Αυτό περιλαμβάνει πολλές διαφορετικές πληροφορίες, όπως το χρονικό διάστημα στο οποίο έχει επιρροή. αν η ενέργειά του είναι αρσενική ή θηλυκή; τους βαθμούς και το σημάδι του ζωδιακού κύκλου? τη θέση του στην αγγελική ιεραρχία, είτε είναι μεταξύ των Σεραφείμ, των Χερουβείμ, των Θρόνων, των Κυριαρχιών, των Αρετών, των Δυνάμεων, των Πριγκιπάτων, των Αρχαγγέλων ή των Αγγέλων. ο sefirot είναι μέρος του καθώς και το όνομα του αρχαγγέλου που κυβερνά την περιφέρειά του.


Θα μάθετε επίσης τους πλανήτες που τον επηρεάζουν και το στοιχείο που αντιπροσωπεύει. Τέλος, θα μάθετε τι αντιπροσωπεύει, τι σας παρέχει και την πέτρα με την οποία αντιστοιχεί.

beautiful angel statue | Cemetery statues, Angel sculpture, Statue

Οι ιδιότητες που σας δίνει ο φύλακας άγγελος


Ο φύλακας άγγελος σας δίνει ιδιότητες που θα είναι εύκολο να αναγνωριστούν καθώς ήταν μέρος της προσωπικότητάς σας καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής σας. Εάν είστε θετικό άτομο με αυτοπεποίθηση στον εαυτό σας που αισθάνεται έτοιμο να αντιμετωπίσει όλα τα πράγματα που σας ρίχνει η ζωή, ο φύλακας άγγελος σας είναι σίγουρα δίπλα σας.


Σας φέρνει θετικές ενέργειες που σας βοηθούν να αντιληφθείτε καλύτερα τον κόσμο γύρω σας, αυτό περιλαμβάνει τόσο τον ορατό όσο και τον αόρατο κόσμο. Αυτά τα πνευματικά όντα δημιουργήθηκαν από τον Θεό για να μας βοηθήσουν σε αυτό το επίπεδο ύπαρξης. Είναι σημαντικό να τους γνωρίσετε και να μάθετε τι μπορούν να μας προσφέρουν.


Ανισορροπίες που μπορεί να ρυθμίσει ο φύλακας άγγελος σας


Όλοι έχουμε τους δικούς μας εσωτερικούς δαίμονες που μπορεί να είναι δύσκολο να πολεμήσουμε μόνοι μας. Μπορούμε επίσης να ξεπεραστούν από αρνητικές ενέργειες που μπορούν να μετατρέψουν την ευτυχισμένη ζωή μας σε έναν πραγματικό εφιάλτη.


Ο φύλακας άγγελος σας ρυθμίζει ορισμένες αρνητικές πτυχές της προσωπικότητάς σας όπως θυμό, ζήλια, φόβο κ.λπ. Εδώ θα μάθετε για τα πράγματα που διοχετεύει μέσα σας για να σας επιτρέψει να επιστρέψετε στο μονοπάτι της αγάπης και του φωτός.


Πότε να επικοινωνήσετε με τον άγγελο σας


Αυτό περιλαμβάνει τον φυσικό χρόνο που αντιστοιχεί στην περίοδο των 5 ημερών που επηρεάζει ο άγγελος σας. ο πνευματικός χρόνος που αντιστοιχεί σε ένα παράθυρο 20 λεπτών κάθε 24 ώρες · και τέλος ο συναισθηματικός χρόνος που περιλαμβάνει 5 ημερομηνίες ή περιόδους 24 ωρών όλο το χρόνο.


Τι μπορείτε να ρωτήσετε τον άγγελο σας:


Κάθε άγγελος μπορεί να παρέχει βοήθεια σε μια συγκεκριμένη περιοχή. Εδώ θα βρείτε όλα τα πράγματα που μπορείτε να ζητήσετε από τον φύλακα άγγελο σας να του επιτρέψει να σας βοηθήσει πιο αποτελεσματικά. Η καλύτερη γνώση του αγγέλου σας μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να προχωρήσετε πιο ομαλά στο μέλλον.


Μπορείτε επίσης να συνεργαστείτε με τους 72 αγγέλους. Αν αφιερώσετε χρόνο για να μελετήσετε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά τους, θα βρείτε εύκολο να γνωρίζετε σε ποιον να προσευχηθείτε κάθε φορά που αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα και χρειάζεστε βοήθεια.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις